Bio Coama Leului pulbere
Ciuperca Coama Leului (Hericium erinaceus) este recunoscuta si utilizata in randul terapeutilor de cateva secole.
Legenda spune, ca cei care consuma regulat Ciuperca Coama Leului vor avea nervi de otel, si o memorie aproape perfecta.
Ciuperca Coama Leului si efectul pentru ameliorarea problemelor digestive
In China, aceasta ciuperca este folosita de peste 2.000 de ani, pentru ameliorarea problemelor digestive. Cercetarile de pana acum, au dovedit faptul, ca pe langa ameliorarea problemelor digestive, are efecte benefice asupra mai multor afectiuni, precum: ulcer gastric, problem inflamatorii, antimicotice, si ajuta refacerea imunitatii. Utilizarea in popor din vechime a ciupercii Coama Leului este sustinut de mai multe cercetari recente. S-a constatat, ca in urma utilizarii intr-o doza adecvata a oprit dezvoltarea bacteriei de tip Helicobacter pylori, care este recunoscut ca declansatorul ulcerului gastric. S-a constatat deasemenea ameliorarea problemelor inflamatiei stomacului cronic in urma utilizarii ciupercii ca terapie complementara.
Ciuperca Coama Leului si efectul asupra sistemului nervos
Cercetarile au demonstrate deasemenea, ca ciuperca Coama Leului contine o substanta care ajuta la cresterea si inmultirea sintezei factorului de crestere al nervului (NGF = Nerve Growth Factor), care are rol asupra functiei creierului si asupra sistemului nervos vegetativ. Are un rol principal in regenerarea si functionarea optima a celulelor nervoase, in formarea sistemului central si periferic nervos HGF. Leziunea sistemului nervos este o problema grava celor care sufera ori din cauza diabetului, al alcolismului, sau in urma chimioterapiei, iar pentru acestia chiar o mica ameliorare ar insemna foarte mult. Mai mult ca sigur, consumul ciupercii Coama Leului nu le va vindeca problema existenta, dar va ajuta la gestionarea mai buna a simptomelor. Cu ajutorul ciupercii Coama Leului putem realiza mancaruri gustoase, care ne vor ajuta mult la mentinerea sanatatii.