Apa Pi2018-05-10T11:39:50+00:00

Tehnologia Apei Pi

Dezvoltarea universala a Apei Pi a inceput in Japonia la Universitatea de la Nagoya, in cadrul cercetarii apei, celulele din vegetale si fiziologia lor, in raport cu apa.
Dupa ce cercetarile internationale au scos la lumina contextul de operare si s-a clarificat importanta apei asupra sanatatii si energiei celulare corporale ale omului, s-au definit si formulat tot mai clar caracteristicile apei sanatoase.
Din cauza dezechilibrelor tot mai crescute in apa din celulele vii a corpului nostru, Prof. Shoin Yamashita a demarat cercetarile Apei Pi, cu scopul de a realiza din apa normala de retea, o apa in armonie cu celulele vii, cu proprietatile apei vii, pe care in mod normal doar natura poate sa o realizeze.
Prin tehnica originala japoneza, compania noastra reuseste sa va ofere o apa purificata, cu o structura moleculara ordonata, alcalina, fara suspensii organice si anorganice, fara clor, pesticide, fenoli, metale grele, paraziti, bacterii sau virusi, o apa bioenergizata, benefica orgasmului uman, prin usurinta acestuia de a o asimila.

Apa Pi este recunoscuta ca fiind cea mai pura apa de pe Pamant, care revigoreaza, regenereaza si nu se altereaza!

Observatia naturii in ansamblul sau si scufundarea in adancimea ei a fost intotdeauna o caracteristica a culturii japoneze; aceast fapt a avut un rol important, inclusiv in dezvoltarea acestei tehnologii a Apei Pi. Dupa ani lungi de experimente, monitorizare si dezvoltare s-a ajuns la un proces care functionează numai cu materiale naturale, atent selectate. Conform procedeelor originale neatinse din natura, azi tehnologia Pi reuseste sa curete si sa energizeze apa. Cu cat consumam mai multa apa asemanatoare fluidului din corpul nostru, vom pierde mai putina energie in timpul metabolismului si se va armoniza mai usor in procesul in sine.

Apa Pi

Aceasta apa nu trebuie privita ca o licoare miraculoasa care inlocuieste medicamentele, ci ca o apa pura, care are o structura moleculara ordonata si beneficii majore asupra corpului, deoarece corpul nostru e alcatuit din 70% apa, iar creierul din 80% apa, asadar calitatea apei consumate conteaza enorm. S-a demonstrat ca in afara Apei Pi, nici o apa consumata nu are forma moleculara atat de bine structurata, iar corpul nostru pierde energie pentru a o transforma in forma recunoscuta de celulele noastre, adica forma moleculara de tip Pi. Dupa multi ani, in care numerosi cercetatori au colaborat, s-a reusit realizarea unui aparat care sa purifice si sa energizeze apa potabila, folosind tehnologia Pi.

Bineficiile Apei Pi

IMBUNATATESTE IMUNITATEA

AJUTA LA REGENERAREA TESUTURILOR SI CELULELOR AFECTATE

ENERGIZEAZA SI CONTRIBUIE LA ARMONIZAREA ELEMENTELOR VITALE

OPRESTE RASPANDIREA VIRUSILOR IN ORGANISM

ALCALINIZEAZA ORGANISMUL

DETOXIFICA ORGANISMUL

REDUCE SENSIBILITATEA LA STRES

CRESTE REZISTENTA LA EFORT FIZIC

NU ARE CONTRAINDICATII CUNOSCUTE

NU DAUNEAZA MEDIULUI

Istoria Apei Pi

Istoria Apei Pi incepe cu profesorul cercetator japonez Shoji Yamadhita, care a descoperit ca apa din celulele vegetale este foarte asemanatoare cu apa din celulele corpului uman, dar celulele din apa potabila pe care o consumam sunt foarte diferite. Atunci au inceput cercetarile pentru realizarea unei formule care sa transforme celulele apei potabile intr-o forma cat mai apropiata de cea a apei vii, care se regaseste in mod natural in organism. Au descoperit ca apa din celulele vii are o energie care ulterior a fost numita Pi, energie care exista din cele mai vechi timpuri, fiind elementul primordial din Univers sau Prima Materia.

Apa Pi este capabila de a scoate din organism performanta maxima a capabilitatii sale!