Despre Apa Pi2018-05-10T11:39:49+00:00

Despre Apa Pi

Apa Pi – o înghițitură de minune

Apa Pi este o înghițitură de minune! Dezvoltarea universală a apei PI a început în Japonia la Universitatea de la Nagoya, în cadrul cercetării apei, celulele din vegetale, și fiziologia lor, în raport cu apa. Istoria apei Pi începe cu profesorul cercetător japonez Shoji Yamadhita, care în 1964 a descoperit că apa din celulele vegetale este foarte asemănătoare cu apa din celulele corpului uman, dar celulele din apa potabila pe care o consumăm sunt foarte diferite. A descoperit că apa [...]

Dr. Fülöp László – biolog cercetator si ing. agronom

Domnul profesor FULOP LASZLO este un personaj binecunoscut in tara vecina, Ungaria, deoarece toata viata lui, de mic copil a studiat si cercetat bioenergia si stiintele legate de acesta, punandu-si intrebarea: "Noi oamenii, ce facem pe pamant, care este rolul nostru, si ce intentii are creatorul cu noi?" Acest lucru nu intodeauna a fost inteles de catre autoritati, si chiar de catre majoritatea populatiei. Fiind tot timpul preocupat de cercetarile lui, vorbeste rar cu media, niciodata nu vorbeste despre el, [...]

Efectele Apei Pi

Efecte terapeutice Efectele Apei Pi apar în momentul în care apa este consumată sistematic, pe timp îndelungat. Totuși, efectul terapeutic al Apei Pi variază de la subiect la subiect, depinzând de starea de sănătate a organismului. S-a constatat că Apa Pi ușurează digestia, este eficace în constipații (se consumă un pahar de apă Pi, pe stomacul gol), împiedică formarea calculilor renali (datorită funcției renale mai intense) și dizolvă calculii renali deja formați. În cazul afecțiunilor gastrice (în ulcerul gastric, [...]

Istoria Apei Pi

Istoria Apei Pi incepe cu profesorul cercetator japonez Shoji Yamadhita, care a descoperit ca apa din celulele vegetale este foarte asemanatoare cu apa din celulele corpului uman, dar celulele din apa potabila pe care o consumam sunt foarte diferite. Atunci au inceput cercetarile pentru realizarea unei formule care sa transforme celulele apei potabile intr-o forma cat mai apropiata de cea a apei vii, care se regaseste in mod natural in organism. Au descoperit ca apa din celulele vii are o [...]

Tehnologia Apei Pi

Dezvoltarea universala a Apei Pi a inceput in Japonia la Universitatea de la Nagoya, in cadrul cercetarii apei, celulele din vegetale si fiziologia lor, in raport cu apa. Istoria Apei Pi incepe cu profesorul cercetator japonez Shoji Yamadhita, care in 1964 a descoperit ca apa din celulele vegetale sunt foarte asemanatoare cu apa din celulele corpului uman, dar celulele din apa potabila pe care o consumam sunt foarte diferite. Au descoperit ca apa din celulele vii ”apa vie” are o [...]