Istoria Apei Pi

Istoria apei Pi

Istoria Apei Pi

Istoria Apei Pi începe cu profesorul cercetător japonez Shoji Yamadhita, care a descoperit că apa din celulele vegetale este foarte asemănătoare cu apa din celulele corpului uman, dar celulele din apa potabilă pe care o consumăm sunt foarte diferite.

Atunci au început cercetările pentru realizarea unei formule care să transforme celulele apei potabile într-o formă cât mai apropiată de cea a apei vii, care se regăsește în mod natural în organism.

Au descoperit că apa din celulele vii are o energie care ulterior a fost numită Pi, energie care există din cele mai vechi timpuri, fiind elementul primordial din Univers sau Prima Materia.

Această apă nu trebuie privită ca o licoare miraculoasă care înlocuieşte medicamentele, ci ca o apă pură, care are o structură moleculară ordonată. Aduce beneficii majore asupra corpului, deoarece corpul nostru e alcătuit din 70% apă, iar creierul din 80% apă, așadar calitatea apei consumate contează enorm. S-a demonstrat că în afara Apei Pi, nici o apă nu are forma moleculară atât de bine structurată.Corpul nostru pierde energie pentru a o transforma în forma recunoscută de celulele noastre, adică forma moleculară de tip Pi.

După mulţi ani, în care numeroși cercetători au colaborat, s-a reușit realizarea unui aparat care să purifice și să energizeze apa potabilă, folosind tehnologia Pi.

Prin tehnica originală japoneză, firma noastră reușește să vă ofere o apă purificată, cu o structură moleculară ordonată, alcalină, fără suspensii organice și anorganice.Prin filtrarea apei cu ajutorul tehnologiei japoneze, apa nu conține clor, pesticide, fenoli, metale grele, paraziți, bacterii sau viruși. Se transformă într-o apă bioenergizată, benefică orgasmului uman, prin uşurința acestuia de a o asimila.

Istoria Apei Pi este importantă pentru a înțelege de ce această apă este recunoscută ca fiind cea mai pură apă de pe Pământ, care revigorează, regenerează și nu se alterează.

Beneficiile consumului de apă Pi:

Energizează și contribuie la armonizarea elementelor vitale.

Alcalinizează organismul.

Îmbunătățește imunitatea.

Detoxifică organismul.

Oprește răspândirea virușilor în organism.

Ajută la regenerarea țesuturilor și celulelor afectate.

Reduce sensibilitatea la stres.

Crește rezistența la efort fizic.

Nu are contraindicații cunoscute.

Nu dăunează mediului.

 

 Pentru mai multe informații vizitați pagina Prima Materia sau vizitați aceasta categorie.

 

 

Comments are closed.