Regulament salina pentru copii

Pentru a beneficia de un tratament cat mai placut si mai confortabil va rugam sa urmati urmatoarele reguli:

Centrul de Sanatate Gabotti Prima Materia a creat un spatiu de joaca in salina, pentru ca si copii nostri sa poata beneficia de un tratament natural prin salinoterapie, in timp ce invata sau se joaca. Pentru asta dorim sa va simtiti cat mai bine si liberi.

1. Este recomandat ca cei mici sa vina imbracati cu haine nepretentioase.
2. Este recomandat ca cei mici sa aibe la ei un alt set de haine de schimb, astfel ei putand sa fie lasati liberi sa se joace prin sare.
3. Temperatura din salina este una naturala, iarna 15-18° si vara 18-24°, de aceea recomandam ca cei mici sa fie imbracati corespunzator.
4. Este interzisa scoaterea din incinta salinei sare, bulgari sau gema. Daca doriti acest produs il puteti achizitiona de la magazinul naturist din incinta centrului.
5. Pentru parintii care doresc sa fie in apropierea copiilor, sunt amenajate locuri pentru parinti sau supraveghetori.
6. Centrul de Sanatate Gabotti Prima Materia a pregatit pentru copiii masute si scaune unde pot scrie, desena, citi. Pentru copii mai mari, care vor sa foloseasca timpul din salina ca afterschool, avem o masa de talie normala unde isi pot face temele.
7. Copiii care vor sa acceseze internetul au la vedere parola sistemului de wireless al salinei.
8. Este interzis sa arunce cu sare, sa rastoarne mobilierul salinei, sa deranjeze pe ceilalti copii sau sa intre si sa deranjeze adultii.
9. ATENTIE! sa nu atinga ochii cu mainile atunci cand se joaca cu sare. Sarea le poate produce usturime. Daca totusi se intampla acest lucru, copiii sunt rugati sa iasa din salina si sa mearga la baia din hol pentru a se spala cu apa pana usturimea dispare.
10. Daca copiii au zgarieturi este bine sa le protejati cu plasturi evitand astfel usturimile neplacute pe care sarea le provoaca ranilor deschise.
11. Copiii sub 2 ani au voie doar cu recomandarea expresa a medicului si numai insotiti de un adult.
12. Copii sub 10 ani au acces numai insotit de adult / supraveghetor.
13. Salina poate fi folosita atat de catre persoanele cu probleme respiratorii cat si de catre persoanele sanatosase.
14. Este recomandat sa aveti la voi batiste pentru ca adesea din cauza sarii, mucoasa nazala se irita temporar.
15. În caz de criza astmatica, senzatie de ameteala sau lesin trebuie sa parasiti salina imediat, si sa va adresati angajatilor de la receptie.
16. Bijuteriile din metal sau metal prestios trebuie scoase inainte de a intra in salina, centrul nu isi asuma raspunderea pentru degradarea acestora.
17. Este recomandat ca inainte de a incepe terapia cu sare sa se consume cca. 0,5 l apa Pi, oferita gratis, iar dupa sedinta sa nu se consume alimente sau lichide timp de minim o jumatate de ora.
18. In interiorul salinei este interzis accesul cu alimente sau bauturi.
19. Este permis accesul cu ziare, reviste, carti, laptop, telefon mobil.
20. Dupa terminarea sedintei, copiii vor strange si vor pune la loc, jucariile cu care s-au distrat.
21. Va rugam sa pastrati curatenia.

INDICATII, CONTRAINDICATII si EFECTE POZITIVE A SALINOTERAPIEI vezi la reguli adulti

Fiecare client raspunde pentru declaratiile date cu privire la starea de sanatate si pentru faptul ca nu se incadreazaa intre contraindicatiile de mai sus, absolvind astfel conducerea Centrului de Sanatate Gabotti Prima Materia de orice raspundere civila sau penala cu privire la inrautatirea starii de sanatate sau de aparitii a unor complicatii din cauza terapiei in salina.

NE REZERVAM DREPTUL DE A INCHIDE SALINA TOTAL SAU PARTIAL IN CAZUL UNOR EVENIMENTE. VA RUGAM SA NE SUNATI LA NUMARUL DE TELEFON 0744 815 566 INAINTE DE A VENI LA SALINA, SAU URMARITI ANUNTURILE DE PE FACEBOOK.

Comments are closed.