Dr. Fülöp László – biolog cercetator si ing. agronom

Domnul profesor FULOP LASZLO este un personaj binecunoscut in tara vecina, Ungaria, deoarece toata viata lui, de mic copil a studiat si cercetat bioenergia si stiintele legate de acesta, punandu-si intrebarea: „Noi oamenii, ce facem pe pamant, care este rolul nostru, si ce intentii are creatorul cu noi?” Acest lucru nu intodeauna a fost inteles de catre autoritati, si chiar de catre majoritatea populatiei.

Fiind tot timpul preocupat de cercetarile lui, vorbeste rar cu media, niciodata nu vorbeste despre el, despre familia lui, despre lucruri intime. Se stie doar ca are doi copii, adulti, la casa lor, dar traieste singur, intrucat, cum spune, nu are timp de familie. Doar ceea ce este legat de realizarile stiintifice si comerciale pot devenii subiect de discutii cu dumnealui.

Cariera de cercetator a inceput-o in anul 1968, fiind student la Facultatea de Agronomie din Keszthely, a fost caracterizat de copil un geniu. A fost lasat si ajutat sa cerceteze pe bunul sau plac, fiind sustinut in acest sens atat material, cat si logistic. Posibilitatea de a publica in diferite reviste de specialitate rezultatele sale, a fost de asemenea un ajutor si un sprijin. Cercetand energia Pi universala, fiziologia germinarii, a realizat primul sau generator Pi in anul 1969, crezand, pe acea vreme, ca este primul in lume cu aceasta realizare. Ungaria, ca toate statele comuniste era o tara inchisa, fara acces la informatii din extern.
Dupa absolvirea facultatii, in anul 1973, si in urma realizarilor avute, a fost angajat ca director adjunct la Institutul de Gestionare a Energiei, unde se ocupa de inovatiile si realizarile in domeniul Energiei alternative pe plan mondial, pe care le studia, cerceta, si daca considera ca este nevoie, le implementa in structura statului. Acest statut i-a conferit posibilitatea de a avea pasaport, de a participa la congrese internationale, de a vizita centre de cercetare in domeniu, si avea acces la toate revistele de specialitate de unde dorea. Atunci a aflat, ca si in alta parte sunt cercetari in domeniul bioenergiei, cu mult mai mare suport material tehnic si financiar. In aceasta perioada, mai exact in anul 1985, a luat legatura cu Institutul Bio Energy din Japonia, intrucat activitatea acestora o considera una de luat in seama, si a invitat conducerea institutului din Japonia la Budapesta.
Directorul Prof. Makino, si prof. T. Saito au raspuns pozitiv invitatiei, iar in urma vizitei s-au initiat o serie de cooperari, care vizau cercetari legate de dezvoltarea si producerea unui echipament de purificare a apei, fiziologia germinarii al plantelor, respectiv schimb de cercetatori, si raporturi comerciale comune. Pana in 1990 a facut parte din echipa de 4 profesori cercetatori, care au realizat construirea echipamentului de purificare al Apei Life Energy la institutul central IBE din Japonia, de care este foarte mandru, adaugand de fiecare data, ca este singurul care mai este in viata din echipa de baza initiala.
Cercetarile s-au facut in paralel si in Ungaria, care au avut rezultate pozitive, care s-au derulat in domeniul agrar, al sportului, al echitatiei, al alimentatiei, a sanatatii, si legate de concentrate Pi. In urma acestor rezultate in 1992 in Ungaria a realizat o baza solida in domeniul cercetarii bioenergiei. Atunci s-a obtinut exclusivitatea comercializarii echipamentelor Life Energy in Europa sub brevet Japonez.
S-au obtinut toate autorizatiile, avizele de la autoritati, si s-a demarat o noua colaborare de cercetare si producere al echipamentului de purificare al apei, de aceasta data intre Hemotrade Kft si Institutul IBE din Nagoya.
In urma acestor cercetari si rezultatele acestora, in 1993 Hemotrade Kft a fost invitat in Korea la Teajon la Targul Mondial, in pavilionul Tehnologiilor de Varf, fiind singurul invitat din Europa. Intors cu o recunostinta mondiala importanta, s-a demarat dezvoltarea si definitivarea a nenumarate tehnologii. Toate aceste dezvoltari s-au realizat din fonduri proprii din acest moment.

Cercetarile s-au realizat in colaborare cu urmatoarele autoritati:
-Facultatea de Agronomie Pannonia din Kaposvar,
-Statiunea de cercetare a Bancii de gena din Kaposvar,
-Fabrica de bere Czorgon din Nitra, Slovacia,
-Spitalul Ministerului de Interne din Budapesta,
-Echipa de fotbal Divizia I din Siofok Ungaria, etc.

In urma rezultatelor cercetarilor de mai sus, in 1995 a primit Marele Premiu de Inovatie din Ungaria.
Intre timp, s-a realizat acoperirea nationala a Centrelor Pi in toata Ungaria.
In 10 octombrie 1997 a fost invitat la Tokio Japonia la Congresul Mondial al tehnologiilor de varf al secolului XXI, unde a fost singurul European care a prezentat lucrarea sa in fata imparatului Japoniei, si a primit distinctia Trandafirul de Aur, fiind declarat al dolea cercetator mondial.
Cu aceasta ocazie a invitat familia imparatului Japoniei in vizita oficiala de stat in Ungaria, care s-a si realizat in anul 2002.
Drept dovada importanta cercetarilor in domeniul Bio Energiei, profesorul Shinji Makino, directorul IBE Japonia, in 10 Ianuarie 2000, a primit cea mai mare distinctie de stat din Japonia, iar profesorul FULOP a primit distinctia Dragonul de Aur, fiind apreciata cea mai importanta recunoastere oferita unui cetatean strain din toata Asia.

Despre dezvoltarea tehnologiei Life Energy trebuie stiut, ca in Tokio traiesc 35 milioane de oameni, si sunt 35.000 de Centre Pi, si 20 de milioane de oameni sunt consumatorii si clienti ai acestor centre.
Este foarte mare cerere de catre acestia de a consuma produse alimentare agricole si animaliere, de tip Pi, iar profesorul FULOP in acesti ani construieste si pune la punct o asociere de tip agricol pe 100.000 de hectare, pentru a satisface cererea acestei piete, ca un veritabil profet si prezicator ce este.

Dupa cum s-a observat, toata activitatea savantului este legata de cercetarile in domeniul bioenergiei celulare, si indeosebi legata de apa din celulele acestora. Este considerat pe drept cel mai important cunoscator a acestor energii fine din toata lumea in momentul de fata. Tot ceea ce face, considera ca o face avand aceasta misiune: De a lucra si cerceta, ca omenirea sa beneficieze de apa si produse agricole sanatoase, si in acest fel va regasi armonia cu natura, cu Creatorul.
Tehnologiile la care lucreaza in continuare, intrucat sunt benefice si regeneratoare tuturor celulelor vii, sunt, in domeniul sanatatii, in industria cosmeticelor, industriei agrare, a cresterii animalelor, al producerii berii, vinului, uleiului, industriei alimentare, al tratarii apelor reziduale, stoparea coroziunii, sau producerea betonului.
Avand varsta de 65 de ani, dar fiind mai sanatos si energic ca multi de 40 de ani, cu siguranta va mai avea multe realizari sa ne ofere.

Comments are closed.