Una dintre formele cele mai eficiente de consum al ciupercii ganoderma este ceaiul făcut din aceasta ciuperca. Aromele delicioase de ceai verde, de lamaita si busuioc lamaios, provenite din productie ecologica, creste efectul ciupercilor.
Ingrediente: Bio Lamaita *, Bio Busuioc Lamaios *, Pulbere de ciuperca Bio Ganoderma *, Pulbere de ciuperca Bio shiitake *
* Ingredientele provin dintr-o fermă organică controlată.
Nu conține conservanți, coloranti artificiali sau arome. Îi confera corpului și sufletului linistire.
Poate avea un efect benefic asupra digestiei, susține detoxifierea. Contribuie la activarea vitalitatii.
Nutriție în 100 g de produs:
Energie: 520 KJ, 123 Kcal
Grasime: 1,5 g – din care acizi grași saturați 0,3 g
Carbohidrați: 8,1 g – din care zaharuri 4,3 g
Proteină: 19,0 g
Sare: <0,1 g
Datele prezentate în tabelul de nutriție sunt indicative și pot fluctua.
Greutatea netă: 20 x 1,7 g = 34 g total
Mod de preparare consiliat: Puneti o pungulita de ceai într-o ceașcă de apă proaspăt fiartă (aproximativ 2 dl) (100°C), lăsați-o să stea timp de 3 până la 6 minute! Poate fi aromatizat dupa gust. Amestecul de ceai nu conține aditivi. Cantitate recomandată de 1-2 cani pe zi.
A se păstra într-un loc uscat și curat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Ambalajul reciclabil ajuta la menținerea aromelor produsului mai mult timp.