Ulei Ré – pentru gătit
Ulei Ré – pentru gătit : ulei de floarea soarelui presat la rece din materie primă produsă cu ajutorul tehnologiei Pi și energizat cu tehnologia Pi BCS specifică, fără compuși chimici.
Uleiul Ré, asemănător apei Pi, este caracterizat de o stabilitate mărită și se poate păstra timp îndelungat. Are punctul de ardere foarte ridicat, de aceea după ce s-a răcit poate fi refolosit fără a risipi nici măcar o picătură. Ajunge mai rapid la punctul de ardere decât uleiurile obișnuite, de aceea consumul de energie este redus.
Conținutul mare de lecitină ajută la tonifierea sistemului nervos, conține vitaminele A, E și F, acizi grași polinesaturați, activi în scăderea colesterolului. Are în compoziție substanțe cu efecte antiinfecțioase, stimulatoare ale activității hormonale, regenerative.
Se folosește în stare crudă la salate, dar și la alte preparate culinare, căci chiar daca prin incingere își mai pierde o parte din vitamine, el rămâne superior uleiurilor rafinate chimic, fiind natural 100%.
Lecitina favorizează procesele metabolice ale ficatului și ale sistemului nervos, dar reglează și evacuarea mai potrivită cu ritmul alimentar al colecistului (veziculei biliare)
Pentru hipertensivi, este recomandat să înlocuiască în dietă grăsimile animale cu grăsimi vegetale, adică uleiuri vegetale, cel mai indicat fiind uleiul presat la rece. Aceste uleiuri protejează vasele de sânge față de acțiunea colesterolului.
Ulei Ré – pentru gătit proprietățile asupra organismului:
– La ardere nu se produce colesterol nociv.
– Folosindu-l, se asigură cantitatea necesară de vitamina E a organismului.
– Asigură acizii grași pe care organismul nu reusește să îi producă.
– Transmite bioenergie, astfel ajută la funcționarea optimă a organismului prin aportul de energie.