Regulament salina pentru Adulti

Pentru a beneficia de un tratament cat mai placut si mai confortabil va rugam sa urmati urmatoarele reguli:

1. In salina se intra obligatoriu descult, cu ciorapi, incaltaminte de casa sau va oferim botosei de unica folosinta.
2. Temperatura din salina este una naturala, iarna 15-18° si vara 18-24°, de aceea recomandam sa veniti imbracati corespunzator. Pentru confortul dumneavoastra, ca terapia sa fie una placuta noi va oferim paturi tip polar.
3. Salina poate fi folosita atat de catre persoanele cu probleme respiratorii cat si de catre persoanele sanatosase.
4. Este recomandat sa aveti batiste la dumeavoastra pentru ca adesea din cauza sarii, mucoasa nazala se irita temporar.
5. În caz de criza astmatica, senzatie de ameteala sau lesin trebuie sa parasiti salina imediat, si sa va adresati angajatilor de la receptie.
6. Bijuteriile din metal sau metal prestios trebuie scoase inainte de a intra in salina; centrul nu isi asuma raspunderea pentru degradarea acestora.
7. Este recomandat ca inainte de a incepe terapia cu sare sa se consume cca. 0,5 l apa Pi, oferita gratis, iar dupa sedinta sa nu se consume alimente sau lichide timp de minim o jumatate de ora.
8. In interiorul salinei este interzis accesul cu alimente sau bauturi.
9. Este permis accesul cu ziare, reviste, carti, laptop, telefon mobil.
10. Este interzis sa deranjati persoanele aflate in salina prin ascultare de muzica pusa pe difuzor, convorbiri sau zgomote de orice fel.
11. Va rugam sa nu folositi parfum inainte de intrarea in salina.
12. Va rugam sa pastrati curatenia.
13. Este interzis accesul in incinta a persoanelor aflate sub influenta alcoolului sau a substantelor narcotice, a persoanelor cu haine murdare, rupte sau urat mirositoare, a persoanelor insotite de animale.
14. Fiecare client care stie/crede ca are una din problemele enumerate la
CONTRAINDICATII este recomandat sa consulte medicul de familie inainte de a intra in salina. Daca refuza sa divulge orice problema legata de sanatatea sa personalului salinei centrul nu isi asuma raspunderea pentru orice agravare a sanatatii sale.

Pentru nerespectarea intocmai a regulilor de mai sus, personalul Salinei are dreptul de a va evacua din incinta.

CONTRAINDICATII:

Tuberculoza pulmonara, Micoze pulmonare, Cancer bronho-pulmonar, Boli infectocontagioase, Hipertensiune arteriala stadiul II si III, Boala BASEDOW, Cardiopatie cronica ischemica decompensata, Infarct miocardic recent, Angina pectorala cu crize frecvente, Cord pulmonar cronic decompensat, Epilepsie (+ alte afectiuni neurologice ce evolueaza cu pierderea starii de constienta), Claustrofobie, Sarcina avansata, Status asmaticus. Gravidele, sa consulte medicul curant, daca pot utiliza terapia salina in timpul sarcinii.

INDICATII:

Astm bronsic (infectios, alergic, extrinsec, intrinsec, mixt); Infectii respiratorii (angine,faringite, traheobronsite, pneumonii, rinoadeuridite; Bronsita astmatiform; Bronsiectazie (fara hemoptizie); Pneumoconioza;Traheobronsita cronica; Rinita cronica; Sinuzita maxilara/ cronica; Bisinoza; Silicoza gr. I si gr. II; Polipoza faringiana; Amigdalita cronica;Insuficienta respiratorie restrictiva; Emfizemul pulmonar; Diverse tipuri de alergii; Nevroza; Stare de oboseala cronica si declin al rezistentei la stres; Alergii, dermatite.

Efecte pozitive ale salinoterapiei:

1. Imbunatateste si curata tractul respirator; 2. Are efect bactericid si bacteriostatic asupra florei microbiene patogene din sistemul respirator; 3. Reduce nivelul imunoglobulinei in cazul pacientilor astmatici; 4. Prevenirea racelii si a gripei; 5. Eliminarea sforaitului; 6. Reducerea stresului si a oboselii; 7. Reduce semnificativ simptomele mai multor tipuri de alergii; 8. Armonizarea campului energetic al corpului.

NE REZERVAM DREPTUL DE A INCHIDE SALINA TOTAL SAU PARTIAL IN CAZUL UNOR EVENIMENTE. VA RUGAM SA NE SUNATI LA NUMARUL DE TELEFON 0744 815 566 INAINTE DE A VENI LA SALINA, SAU URMARITI ANUNTURILE DE PE FACEBOOK.

Fiecare client raspunde pentru declaratiile date cu privire la starea de sanatate si pentru faptul ca nu se incadreazaa intre contraindicatiile de mai sus, absolvind astfel conducerea Centrului de Sanatate Gabotti Prima Materia de orice raspundere civila sau penala cu privire la inrautatirea starii de sanatate sau de aparitii a unor complicatii din cauza terapiei in salina.

Comments are closed.