Apa Pi – o înghițitură de minune

Apa Pi este o înghițitură de minune!

Dezvoltarea universală a apei PI a început în Japonia la Universitatea de la Nagoya, în cadrul cercetării apei, celulele din vegetale, și fiziologia lor, în raport cu apa. Istoria apei Pi începe cu profesorul cercetător japonez Shoji Yamadhita, care în 1964 a descoperit că apa din celulele vegetale este foarte asemănătoare cu apa din celulele corpului uman, dar celulele din apa potabila pe care o consumăm sunt foarte diferite. A descoperit că apa din celulele vii ”apa vie” are o energie care ulterior a fost numită Pi, energie care există din cele mai vechi timpuri, fiind elementul primordial din Univers sau Prima Materia, iar în anul 1985 a devenit marcă înregistrată. Cu cât consumam mai multă apă asemănătoare fluidului din corpul nostru, vom pierde mai puțină energie în timpul metabolismului, și se va armoniza mai ușor procesul în sine. Această apă, este capabilă de a scoate din organism performanța maxima a capabilității sale.

Domenii importante de aplicare, sau unde ne putem folosi de apa Pi?

• Se poate prepara orice aliment sau băutura (de exemplu: ceai, supă, sosuri de legume ), în care se folosește apă. În ciuda prelucrării termice își menține structura stabilă, energia vitala. Scoate în evidență aroma materiilor prime, ajută elementele nutritive și mineralele să se absoarbă mai ușor, și crește durata de depozitare a acestora. • În cazul practicării sportului asigura o mai bună recuperarea masei musculare și evidențiază abilitățile tehnice, și reduce șansa de accidentare. • Este utilă la învățat, în perioadele de examene, deoarece crește capacitatea de concentrare și îmbunătățește toleranța la stres. • Are efect tonifiant, și se pot omite stimulentele nocive, cum ar fi cafeaua. • Datorită funcției renale mai intense, previne formarea pietrelor la rinichi. • Reglează nivelul de zahar din sânge și are efect diuretic. • Ajută inclusiv în cazuri de tumori • Poate opri căderea părului, sau chiar mai bine, poate avea loc o creștere mai puternică a părului – este indicată utilizarea inclusiv externă. • Ajută în procedurile de înfrumusețare, întrucât încetinește procesul de îmbătrânire • Crește foarte mult producția de lapte matern, dacă mama consumă în timpul alăptării Apa Vie. • „… rezultatul consumul continuu este, că tulburările fiziologice demonstrate prin valorile rezultatului sanguin – hematii lipite între ele – treptat se însănătoșesc, și cu aproximativ 40% crește capacitatea de transport al oxigenului în sânge! ” • Ajuta la ameliorarea durerilor de cap, chiar la dispariția totală a acestora, reduce de asemenea și durerile de migrene. • Din cauza energiei din ea, ușurează dieta, ajută la optimizarea greutății corporale.

 

Comments are closed.