Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Mișcare pe sare cu Loredana

octombrie 28, 2021 @ 7:30 pm - 8:30 pm

Lei25
Mișcare la răcoare cu Loredana

Mișcare pe sare cu Loredana

Gimnastica dulce este o formă de mișcare ușoară, cu multiple beneficii. Exercițiile pe care le facem variază de fiecare dată în funcție de necesitațile celor prezenți.Este o mișcare dulce bazată pe încălzirea articulațiilor, exerciții de respirații profunde, de tonifiere, cardio. Fiecare își găsește ritmul potrivit.

Cel mai important este să conștientizăm partea pe care o lucrăm, să ne ascultăm corpul, să ne liniștim mintea, pe care uneori o antrenăm cu exerciții de neurobică. Neurobica este un sistem unic de exercțtii pentru creier, creat de Lawrence C. Katz, profesor de neurobiologie la Duke University Medical Center, prin care iți folosesști cele cinci simțuri în moduri neașteptate pentru a ieși din rutina zilnică. Acțiunile automate pe care le faci zi de zi solicită mai puțin creierul, deci îl stimulează mai puțin. Prin practicarea acestor exerciții, care implică stimulări senzoriale și acțiuni neobișnuite, poți activa conexiuni nervoase neutilizate. Studiile au demonstrat că unele modificări în rutină pot aduce stimularea creierului. Neurobica se poate face oriunde, oricând.

Fiecare întâlnire de Mișcare pe sare cu Loredana  culminează cu exerciții de echilibru. Specialiștii susțin că dacă ne găsim echilibrul fizic o să- l găsim și pe cel interior.

Salinoterapia acționează atât prin inhalarea particulelor de sare din aer, având rol bactericid, dezinfectant,cât și prin radiația energetică a cristalelor de sare.

Îndrumător: Loredana Postolache.

Întrucât spațiul este limitat la 10 locuri, rezervați-vă din timp locul la numărul de telefon: 0758413083.

Ținuta recomandată este una lejeră, sport, adaptată condițiilor de salină (temperatura poate fi mai scăzută cu câteva grade).

Vă așteptăm cu drag în fiecare Joi la Mișcare pe sare cu Loredana de la ora 19:30, la Salina Centrului de Sănătate Gabotti Prima Materia de pe strada Unirii, nr. 19, cu intrare din bd. Dragalina.

Pentru mai multe evenimente organizate de Prima Materia, vezi aceasta categorie.

Detalii

Dată:
octombrie 28, 2021
Oră:
7:30 pm - 8:30 pm
Cost:
Lei25
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
, , ,

Organizator

Salina Prima Materia
Telefon
0744 815566
Email
mihaly.gabriel@gmail.com
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Salina Prima Materia
Str. Dragalina
Arad, Arad 310125 România
+ Hartă Google
Telefon
0744 815566
Vezi site-ul web Loc de desfășurare