Prima Materia la Conferinta Internationala de terapii Complementare Anatecor

Centrul de sanatate Prima Materia si-a marcat deschiderea la cea de a XX-a editie a Conferintei Internationale de Terapii Complementare din Romania, organizata de Anatecor. Evenimentul a avut loc la Teatrul Ioan Slavici din Arad, in perioada 2-4 Decembrie 2016.

Din partea Centrului de sanatate Prima Materia, i-am avut ca invitati speciali pentru a prezenta in plenul Conferintei de terapii complementare pe Dr. biolog cercetator Laszlo Fulop si pe bioagricultorul anului 2015, Matyas Nemes. Distinsii invitati au au avut ca teme in prezentarile lor: Efectele apei Pi si a produselor agricole de tip Pi asupra organismului viu, si stadiul proiectelor de dezvoltare a tehnologiilor secolului XXI de tip Pi. Din pacate Dl. Fulop Laszlo nu a putut participa in final la eveniment, fiind reprezentat de Dl. Istvan Fazekas, iar impreuna cu subsemnatul, am prezentat cercetarile, potentialul, si beneficiile tehnologiei pe care o reprezentam si promovam.

In scurtul timp alocat prezentarii, Dl Matyas Nemes, care foloseste in productia agricola tehnologiile Pi, a subliniat importanta si beneficiile acestora, Dl Istvan Fazekas a prezentat proiectul de anvergura care se creioneaza, si expansiunea Europeana care se doreste, subliniind importanta Centrului Regional Pi din Arad, care s-a infiintat recent. In scurtul timp ramas, am prezentat lucrarea, tehnologia Pi, potentialul, importanta acestuia, cu o scurta detaliere tehnica si stiintifica.

In final toti cei prezenti au fost invitati sa deguste legumele de productie Pi la standul nostru, unde am stat la dispozitia tuturor celor interesati de tehnologiile si produsele noastre.
Acum putem sa afirmam ca a fost un eveniment reusit, au fost foarte multi interesati, si consideram de asemenea, ca si noi am adus, am contribuit la eveniment cu o pata de culoare vie, una verde, cum se poate vedea din poze.

Poti vedea continutul seminarului accesand fisierul PDF PREZENTAREA DIN CADRUL CONFERINTEI ORGANIZATA DE ANATECOR

Comments are closed.