Efectele Apei Pi

Efecte terapeutice

Efectele Apei Pi apar în momentul în care apa este consumată sistematic, pe timp îndelungat. Totuși, efectul terapeutic al Apei Pi variază de la subiect la subiect, depinzând de starea de sănătate a organismului.

S-a constatat că Apa Pi ușurează digestia, este eficace în constipații (se consumă un pahar de apă Pi, pe stomacul gol), împiedică formarea calculilor renali (datorită funcției renale mai intense) și dizolvă calculii renali deja formați.

În cazul afecțiunilor gastrice (în ulcerul gastric, în special), la început se pot intensifica simptomele bolii, dar acestea dispar în cateva zile, daca nu se întrerupe consumul de Apă Pi. Mulți bolnavi iși revin complet, reușind să întrerupă medicația specifică și trecând la o alimentație normală.

Apa Pi ajută funcțiile hepatice, scade dependența de alcool, cafea și tutun.

Are efecte spectaculoase în vindecarea bronșitelor, a astmului bronșic, a sinuzitelor, a cefaleelor și în ameliorarea micozelor.

Utilizată constant, reglează nivelul zahărului din sânge, reduce edemele membrelor inferioare datorate retenției de lichide, crește rezistența organismului la stres și la munci fizice grele.

Un lucru curios, pe care nici specialiștii nu l-au putut explica, este faptul că negii, oricât ar fi de vechi, încep să se usuce de la sine, iar dermatozele sunt oprite din evoluție. Clătirea feței cu Apă Pi catifelează tenul. Folosită la clătirea cavității bucale, oprește sângerarea gingiilor și îngreunează formarea tartrului dentar.

Compresele cu Apă Pi sunt foarte odihnitoare pentru ochii obosiți. În majoritatea cazurilor, s-a observat că cei care au consumat Apă Pi au renunțat la răcoritoarele îndulcite. Datorită efectului detoxifiant, consumatorii de Apă Pi pot avea amețeli sau diaree la începutul curei, timp de aproximativ 10-12 zile. Deoarece are un efect înviorător, nu se recomandă să se bea Apa Pi seara.

Apa Pi în agricultură

Porumb – La culturile de porumb irigate cu Apă Pi, se observă creșterea în înălțime, concomitent cu apariția a 6-8 știuleți de porumb la o plantă. Introducerea Apei Pi în tehnologie a determinat creșterea producției cu 37,5%, în raport cu culturile la care s-au folosit îngrășăminte și amelioratori genetici.

Creșterea florilor – La florile udate cu Apă Pi, s-a observat creșterea densității de plante răsărite. De exemplu, la o cultură de crizanteme se obțin în mod normal 626 plante/mp. Aceeași suprafață, udată cu Apă Pi, a dus la obținerea a 965 plante.

Apa Pi în zootehnie

Puii de carne tratați cu Apă Pi au obținut o greutate de 2,280 kg, cu un spor zilnic de 273 g, în cazul în care Apa Pi s-a administrat aproximativ 49 de zile, fără a utiliza îngrășăminte, ci doar hrană ecologică.

Producția de ouă – Găinile ouătoare care au consumat Apă Pi au dat cu 92% mai multe ouă decât cele care au consumat apă obișnuită. Producția se menține timp de 960 zile, cu abateri zilnice de doar 1%.
Productivitatea fermelor la care se utilizează Apă Pi se menține constantă timp de 20 de ani.

Creșterea porcilor – La porcii tratați cu Apă Pi se obține o creștere a masei de carne cu 4,1%, fără sa fie folosite adaosuri proteice sau alte îngrășăminte.

Apa Pi în industria alimentară

Folosită în industria conservelor, Apa Pi asigură condiții aseptice deosebite. Mezelurile și brânzeturile ecologice, tratate cu Apa Pi, pot fi consumate chiar și după 90 de zile de păstrare la temperatura camerei!

Apa Pi în activitățile sportive

Studiile și experimentele efectuate de dr. Imre Gedovari din Budapesta atestă eficiența Apei Pi asupra activității sportivilor, solicitați în condiții deosebite. Câțiva sportivi maghiari au consumat Apă Pi înainte de Olimpiada de la Barcelona. Rezultatul? Înotătorul Bence Szabo a devenit campion olimpic, echipajul de patru al caiacistelor maghiare a primit titlul de campion olimpic.

PDF BIO CONTROL SYSTEM

Comments are closed.