Bolul cu sare bulgăr

Bolul cu sare bulgăr

Bolul cu sare bulgăr

Pentru dezinfectarea în mod natural a aerului din casa dumneavoastră, dar şi pentru combaterea problemelor respiratorii şi a virozelor, vă propunem bolul vaporizator cu bulgări de sare. Peste tot în lume, sarea a fost văzută ca un agent de protecție și curățare pentru fizic și pentru minte. Un bol cu sare emite ioni pozitivi și omoară bacteriile din aer, lăsând aerul purificat.

Amplasarea bolului în dormitor, unde petrecem mai mult de 8 ore pe zi, este modul cel mai simplu şi practic pentru a îmbunătăţi calitatea aerului.

Putem obţine şi acasă aerul curat, proaspăt, fără germeni, cu calităţile aerului sărat de la mare.

Achiziţionaţi un bol mai mare (minim 30 cm diametru deschidere) , puneţi 2 kg sare bulgăr şi umpleţi bolul cu apă, astfel încât să acopere sarea. Puneţi bolul  lângă sau cât mai aproape de pat,  puneţi o tavă de plastic sub bol şi completaţi apa evaporată, atunci când este cazul.

Într-o săptămână sau două veţi observa că se depun porii de sare pe pereţii bolului, formând un strat din ce în ce mai gros, dându-i un aspect plăcut şi interesant.

De acum înainte, nu vă rămâne altceva de făcut decât sa respiraţi acest aer. Veţi observa ca încăperea unde este amplasat bolul  va fi ferită de bacteriile şi viruşii specifici iernii, iar vara, încăperea va fi ferită de polen şi microorganisme care provoacă alergii.

Ar fi ideal să amplasaţi câte un bol în fiecare cameră, dar în dormitor este absolut necesar!

Cantitatea iniţială de sare va fi suficientă pentru aproximativ jumătate de an, dar dacă se doreşte încetarea terapiei saline, se poate curăţa bolul de sare, se spală cu apă, putând fi folosit ulterior în ce mod doriţi.

Cu trecerea timpului, veţi remarca utilitatea acestei metode simple şi purificatoare a aerului din casă şi va deveni indispensabil pentru dumneavoastră.

Bolul cu sare bulgăr se poate achiziționa din magazinul Salinei sau puteți comanda online.

Pentru mai multe produse din Sare naturală comercializate de Prima Materia, vezi aceasta categorie.

Comments are closed.