Apa – cel mai prețios medicament

Apa – cel mai prețios medicament

Apa – cel mai prețios medicament

   Apa este unul din cele mai prețioase tratamente spirituale. Roua dimineții, ploaia și apa pe care o consumăm zilnic ne pot curăța și purifica trupul. Apa este prețioasă și e necesar să o apreciem și să cerem vindecarea ei.
   Culturile din întrega lume echivalează apa cu vindecare și energie. Oamenii călătoresc distanțe foarte mari pentru a bea sau a se îmbăia în ape de la munte, fântâni și izvoare impregnate cu energie specială. Mulți oameni cred că apa are abilitatea de a absorbi rugăciunile, de a curăța energiile nedorite și de a dărui tratamente benefice.

Apa este cel mai important lichid pe care îl putem consuma!

   Aceasta reprezintă 60- 85% din greutatea corporală și joacă multe roluri esențiale, inclusiv transportarea substanțelor nutritive, îndepărtarea deșeurilor, reglarea temperaturii corporale atunci când ne supraîncălzim, digerarea alimentelor și amortizarea organelor și a articulațiilor noastre. Când suntem complet hidratați , ne simțim mai energici și experimentăm mai puțină foame și durere.
   În aceste vremuri în care băuturile îndulcite sunt atât de răspândite, oamenii beau mai puțină apă pură. Într-o eră în care băuturile energizante sunt comune în viața de zi cu zi, aportul de apă pură a scăzut dramatic. Consumul băuturilor îndulcite în mod regulat impactează în mod negativ sănătatea noastră și reduce abilitatea noastră de a ne bucura de aroma subtilă a apei. Apa curată este tot mai dificil de accesat pentru oameni din toată lumea și mulți dintre ei se ridică pentru a o proteja.
   Dacă nu bem apă și nu înțelegem cât de dependente sunt corpurile noastre și planeta de apă, nu ne vom conecta și nu vom lupta pentru ea.
Apa este numită Solventul Universal. Legăturile de hidrogen și oxigen care alcătuiesc apa, reacționează cu nerăbdare și leagă aproape tot ce este pe Pământ. În timpul necesar, apa va distruge metalul, va dizolva roca și va muta munții, atât este de puternică! Tot apa este mediul ideal pentru extragerea nutrienților, a proprietăților medicinale și a aromelor din plante.

De ce să bem apă pură?

   Apa este absolut esențială supraviețuirii corpului uman. O persoană poate trăi aproximativ o lună fără mâncare, dar numai o săptămână fără apă.
   Apa ajută la menținerea unei greutăți corporale sănătoase prin accelerarea metabolismului și reglarea poftei de mâncare.
   Apa conduce spre niveluri ridicate de energie. Cea mai comună cauză a oboselii zilnice este, de fapt, deshidratarea ușoară.
   Consumarea unor cantități adecvate de apă pot scădea riscul anumitor tipuri de cancer, inclusiv cancer de colon, cancer de sân și cancer de vezică urinară.
   Pentru majoritatea celor care suferă de dureri de spate sau dureri articulare, consumul de apă reduce semnificativ durerea.
   Apa contribuie la o sănătate mai bună prin eliminarea reziduurilor și a bacteriilor care pot cauza boli.
   Apa poate preveni și trata durerile de cap.
   Apa hidratează pielea în mod natural și asigură crearea propice a celulelor din straturile de piele pentru o apariție sănătoasă, strălucitoare.
   Apa ajută în procesul de digestie și previne constipația.
   Apa este modul de transportare primar al tuturor nutrienților în corp și este esențială pentru o circulație optimă.
   Apa – cel mai prețios medicament este viață!

Pentru mai multe informații, vă invităm să urmăriți Prima Materia  sau să vizitați aceasta categorie.

                                   1. Pentru mai multe informații, vă invităm să urmăriți Prima Materia  sau să vizitați aceasta categorie.