Terapia de detoxifiere cu sare de baie

Organismul nostru, de două ori pe an, primavara și toamna are nevoie de detoxifiere. Urmează perioada pentru cea de toamnă, care coincide cu perioada postului Crăciunului.

O detoxifiere benefică, completă, se poate face nu doar cu diferite lichide și cu evitarea anumitor alimente, ci și cu o cură de 10 zile de baie terapeutică.

Pentru aceasta, putem folosi atât sare natur, cât și pe cea cu anumite plante și arome. Umpleți vana cu apă caldă și adăugați jumătate de kilogram de sare naturală. Dacă doriți să fie mai concentrată, puteți folosi chiar un kilogram de sare. Pentru un plus de eficiență, puteți adauga 4-5 linguri de bicarbonat de sodiu. Vă va catifela și emolia mai bine pielea.

Vom începe terapia cu apă de 37 de grade C, timp de 30 de minute.

La fiecare două zile vom mări perioada cu 5-10 minute, iar temperatura o vom crește treptat până la 37-38 grade C în câteva zile.

Pe lângă detoxifiere, vom avea beneficii majore și asupra afecțiunilor reumatice, tratamentul durerilor articulare, tratarea tuturor tipurilor de boli ale pielii, problemelor ginecologice, a oaselor și vindecarea coloanei vertebrale.

Terapia prin băi cu sare vă va îmbunătăți starea întregului organism: este sedativă, relaxantă, anxiolitică, relaxează musculatura, anti-inflamatoare, vasodilatatoare, antiseptică pentru piele, ajută la dizolvarea stratului cornos superficial și are efect asupra celulelor epiteliale.

vezi produsul

vezi produsul
vezi produsul

Sare de baie puteți găsi la magazinul nostru din Salină, dar puteți comanda și online. Livrăm în Arad personal, iar în țară prin curier.

Comments are closed.