Sarea de farmacie

Puritate inalta, produs obtinut prin distilare.

Atunci cand o pastila este dizolvata intr-un litru de apa, obţinem solutie salina de 1%. Aceasta se poate folosi cu eficacitate mare pentru spalarea ochilor si curatarea mucoasei nazale, dar poate fi folosit si pentru a face gargara.

Una dintre metodele de inhalare este: in prima zi dizolvam o tableta de sare intr-un litru de apa, il fierbem , dupa care inhalam, acoperind capul timp de 10 minute.

In a doua zi, completam apa ramasa din ziua precedenta pana la un litru si adaugam o alta pastila de sare si procedam la fel ca ziua precedenta. Asa vom avea doua pastile dizolvate in apa si inhalam la fel, 10 minute. In a treia zi adaugam inca o pastila, completam apa si procedam la fel. Vom repeta acest proces timp de zece zile, cand vom avea deja 10 pastile dizolvate în apa. Nu marim doza de sare mai mult de atat, eventual dupa 3 luni repetam tratamentul cu zece pastile. Acest lucru va avea ca rezultat conform medicinei populare, eliminarea acumularii de puroi in caile respiratorii si sinusuri. Depunerile se vor elimina complet si nodulul inflamat se retrage. Desigur, exista o utilizare mult mai larga a pastilelor de sare, pe care le puteti afla de la personalul nostru din magazin, unde primiti toate detaliile.

Va asteptam in magazinul nostru!

Comanda produsul

Comments are closed.