Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Strada Oituz 5, 300086 Timișoara

noiembrie 15, 2018 @ 5:00 pm

Atelierele de lucru se desfășoară săptămânal, în fiecare Joi, de la 17-18:30, în grupe de câte maxim 12 copii, între 7 – 14 ani.

Beneficii:
– Îmbunătățirea relațiilor interpersonale
– Gestionarea mai bună a emoțiilor: nerăbdarea, frica, furia, etc.
– Construirea încrederii și acceptării de sine
– Rezultate mai bune la școală

Copiii noștri sunt sursă de bucurie. Aceștia își exprimă fiecare stare, experiență, explorare și înțelegere cu cele mai pure emoții. Toate emoțiile sunt perfecte. Le simțim, le punem în tolba de experiență și mergem mai departe. Cercetările povestesc despre succesul oamenilor în strânsă relaționare cu inteligența emoțională. Așa cunoaștem lumea și ne cunoaștem pe noi. Așa ne îmbogățim cunoașterea și putem relaționa în familie, cu prietenii, la școală și în grupuri sociale.

Aflăm despre aceste emoții, le cunoaștem și mai ales învățăm ce să facem cu ele. De ce să ascundem emoțiile? Cine poate să spună ce emoții să arătăm și care nu? De ce să nu exprim tot ceea ce sunt? De ce să nu pot dansa, cânta și plânge sau să fiu furios în egală măsură de sănătos?

Povestea se desfășoară de fapt în a înțelege ce să fac cu fiecare emoție și care dintre emoții îmi servesc spre bucurie, relaționare, dezvoltare a calităților mele, găsirea sensului a ceea ce ajung să
trăiesc în fiecare zi.

Tot ceea ce trăiesc îmi este de folos. Îmi recunosc emoțiile, și învăț să fiu eu cel care decide ce fac cu ele, dacă am nevoie de unele sau dacă nu mai îmi servesc să pot să aleg ceea ce îmi servește fiecărei experiențe .

Emoțiile sunt reacții. Când învăț ce să fac cu ele, voi descoperii iî fiecare zi sensul a tot ce se întâmplă. Lumea emoțiilor este o lume minunată! Libertatea de a fi tu însuți fără să fi validat de către cineva, este drumul bucuriei!

Profesor, mentor și trainer: Alina Andries

Pentru înscrieri și detalii de preț:
Mobil: 0741 302 378 sau mesaj pe pagina de Facebook

Vă așteptăm!

Details

Date:
noiembrie 15, 2018
Time:
5:00 pm
Event Category:

Organizer

Salina Prima Materia
Phone
0744 815566
Email
mihaly.gabriel@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Salina Prima Materia
Str. Dragalina
Arad, Arad 310125 România
+ Google Map
Phone
0744 815566
View Venue Website

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *