Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Prima Materia la Agromalim Expo Arad

septembrie 2, 2021 @ 11:00 am - septembrie 5, 2021 @ 4:00 pm

Prima Materia la Agromalim Expo Arad

Prima Materia la Agromalim Expo Arad 2-5 Septembrie 

Târgul Internaţional de Agricultură, Industrie Alimentară şi Ambalaje, Agromalim este dovada că Aradul are un puternic cuvânt de spus în acest domeniu. După 27 de ani continuă, cu forțe proaspete, să contribuie la dezvoltarea agriculturii românești de la Arad!

Noi, Prima Materia, ne simțim onorați să putem participa la Agromalim Expo Arad în acest an! Vă așteptăm cu degustare de apă Pi, cu prezentarea tehnologiilor inovative si moderne Pi pentru agricultura, cu produsele noastre din sare de Praid, precum și alte produse din magazin.

Biotehnologia în agricultură este un domeniu modern, în plină dezvoltare, bazat pe aplicarea biologiei în agricultură. Utilizează sistemele biologice, organisme vii sau derivați ai acestora pentru a obține sau modifica produse sau procese de uz specific.

În cazul tehnologiilor Pi, purtătorul si transmițătorul acestor informații este apa specială! Biotehnologiile Pi reprezintă un domeniu de cercetare și producție cu o dinamică spectaculoasă, găsind soluții acolo unde alte științe își ating limitele.

Istoria Apei Pi a inceput in Japonia, unde profesorul cercetător Shoji Yamadhita a descoperit că apa din celulele vegetale este foarte asemănătoare cu apa din celulele corpului uman. Însă celulele din apa potabilă pe care o consumăm sunt foarte diferite. Atunci au început cercetările pentru realizarea unei formule care să transforme celulele apei potabile într-o formă cât mai apropiată de cea a apei vii, care se regăsește în mod natural în organism. Au descoperit că apa din celulele vii are o energie care ulterior a fost numită Pi. Energia aceasta există din cele mai vechi timpuri, fiind elementul primordial din Univers sau Prima Materia.

„Efectele apei Pi și a produselor agricole de tip Pi asupra organismului viu” au fost cercetate în paralel si de biologul Dr. László Fülöp în Ungaria. Vă vom prezenta la stand obiectivul și rezultatele obținute în urma acestor cercetări, dar mai ales, cum anume putem noi, oamenii simpli, agricultorii să ne folosim de rezultatele moderne în domeniu !

Prima Materia la Agromalim Expo Arad

Vă întâmpinăm cu lămuriri despre aplicabilitatea tehnologiei Pi atât în agricultură, ca inovație, cât și în  viața de zi cu zi.

Pentru detalii referitoare la programul zilnic al conferințelor din cadrul Agromalim, vă invităm aici.

Pentru mai multe evenimente organizate de Prima Materia, vezi aceasta categorie.

Detalii

Începe:
septembrie 2, 2021 @ 11:00 am
Se termină:
septembrie 5, 2021 @ 4:00 pm
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
, , ,

Loc de desfășurare

Expo Arad
Calea Aurel Vlaicu nr. 300
Arad, Arad 310182 România

Organizator

Salina Prima Materia
Telefon
0744 815566
Email
mihaly.gabriel@gmail.com
Vezi site-ul web Organizator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *