Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Terapie prin Miscare, Povesti cu Talc, Jocuri Creative

iulie 31, 2017 @ 11:00 pm

Terapie prin miscare, terapeut Loredana Postolache, in fiecare luni si joi (19:00- 20:30)

Terapia prin mișcarea ne readuce corpul la starea activă, încetinește zumzetul minții, ne ajută să eliminăm tensiunile, stimulează mobilitatea articulară, crește tonusul muscular, îmbunătățește stărea emoțională. Prin respirații profunde beneficiem și de vaporii salini.
Salinoterapia ajută la eliminarea focarelor de infecție ale tractului respirator, ameliorarea afecțiunilor respiratorii și ORL, prevenirea răcelii și gripei, curățarea căilor respiratorii de particulele din fumul de țigară, creșterea imunității, diminuarea reacțiilor alergice de sezon, detoxifierea organismului, mineralizarea și hidratarea celulelor, îmbunătățirea aparatului digestiv, regenerarea pielii și reducerea ridurilor, eliminarea sforăitului, reducerea stresului și a oboseli.
O oră care aduce beneficii multiple!

– Povesti cu talc pe taramul Castelului de Sare, actrita Laura-Maria Ilea, marti (19:00-20:30)

In adancul naturii sale, fiecare copil este destinat sa fie eroul sau eroina unei povesti. Cele mai frumoase povesti nu doar se scriu sau se povestesc, ci se traiesc intens. Lumea povestilor e magica pentru copii. Povestile stimuleaza dorinta de cunoastere, imaginatia si creativitatea copiilor. Personajele din basme ii insotesc pe copii pe cararea vietii si le ofera modele pe care sa le urmeze in viata adulta.
Copii, ingeri, spiridusi, elfi si zane, fiinte mai mari sau mai mici- a venit vremea sa ne unim fortele! Castelul de Sare va asteapta in fiecare marti, intre orele 19:00-20:30 la Centrul de Sanatate Gabotti Prima Materia din strada Unirii, nr. 19 (intrare din bd. Dragalina). Vom deslusi impreuna aventurile si tainele personajelor din povesti si impreuna vom incerca sa ne identificam cu personajul preferat, prin jocuri actoricesti de toate felurile.Veti fi incurajati sa puneti intrebari, sa participati in mod direct si sa va exprimati emotiile in mediul binefacator al salinei.

– Dezvoltare personala prin jocuri creative, terapeut Loredana Postolache, marti (10:00- 12:00, 10-13ani) si miercuri (10:00-12:00, 8-10 ani).

Ochii copiilor se luminează atunci cand aud expresia „hai să ne jucăm”. Jocul înseamnă libertate, imaginație, creație. Jocul ne dă voie să ne cunoaștem, să ne apropiem de ceilalți, să facem strategii și alianțe. ” Dezvoltare personală prin jocuri creative” este un program prin care copiii înțeleg „de ce-ul” lucrurilor în mod pașnic, armonios, prin exemple, discuții, ghicitori, povești. O lume în care copiii nu-și pierd răbdarea, pentru că este lumea lor.
Locul de joacă este Salina Prima Materia Arad, în fiecare miercuri de la 10-12 pentru copii cu varste intre 8-10 ani și marți de la 10-12 pentru copii cu varste între 11-14.
Vă invităm la joacă, desculți, pe covorul de sare!

Pentru PROGRAMARI sau mai multe INFORMATII va invitam sa vizitati pagina noastra: www.primamateria.ro, pagina de facebook: primamateria.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon: 0744 /815566

Detalii

Dată:
iulie 31, 2017
Oră:
11:00 pm
Categorie Eveniment:

Organizator

Salina Prima Materia
Telefon
0744 815566
Email
mihaly.gabriel@gmail.com
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Salina Prima Materia
Str. Dragalina
Arad, Arad 310125 România
+ Hartă Google
Telefon
0744 815566
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *