Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Povesti cu Talc pe Taramul Castelului cu Sare

septembrie 5, 2017

Lei15

Detalii

In fiecare marti, de la ora 19:00 la ora 20:30, la Salina de pe str. Unirii, nr. 19- Povesti cu Talc pe Taramul Castelului de Sare.
Povestea are menirea de a scoate în prim plan eroi în care cel mic se regăseşte cu tot tacâmul de bucurii şi necazuri specifice vârstei, în timp ce imaginea, sunetul, joaca şi desenul, completează povestea pe care copilul doreşte s-o asculte şi la care el se raportează. Ea nu critică, nu etichetează, ci ajută copilul să facă primii paşi spre schimbare.”Pisica este intotdeauna onesta din punct de vedere sentimental. Oamenii, dintr-un motiv sau altul, isi pot ascunde trairile, insa o pisica nu va face acest lucru.” – Ernest HemingwayProbabil ca deja v-a umflat rasul si nu puteti sa va inchipuiti un motan cu coroana de rege. Ei bine, marti, 5 septembrie 2017, intre orele 19:00-20:30 aflam cate ceva despre imparatia pisicilor- o imparatie aflata intr-un loc nestiut de niciun om. Regele motan organizeaza un concurs pentru a gasi un mostenitor demn de aceasta imparatie, aflata pe Aleea Tomberoanelor.

Aflam cate ceva despre atitudini pisicesti, mai domnesti mai nedomnesti- si facem cunostinta si cu frumoasa pisica portocalie de care se indragosteste fiul regelui, motanul Figaro.

Va asteptam, dragi copii, la Centrul de Sanatate Prima Materia, la Salina de pe strada Unirii, nr.19, intrare din bd. Dragalina, pentru o seara de poveste, cu jocuri, cu mascute sau fara de mascute, pentru a descoperi impreuna ce mai pun la cale frumoasele nastrusnice feline.

Pentru PROGRAMARI sau mai multe INFORMATII va invitam sa vizitati pagina noastra: www.primamateria.ro, pagina de facebook: primamateria.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon: 0744 /815566.

Indrumator: actrita Laura- Maria Ilea

Pret intrare: 15 ron/ copil

Va asteptam cu drag la Castelul cu Sare.

 

Detalii

Dată:
septembrie 5, 2017
Cost:
Lei15
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
,
Site web:
http://primamateria.ro/

Organizator

Salina Prima Materia
Telefon
0744 815566
Email
mihaly.gabriel@gmail.com
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Salina Prima Materia
Str. Dragalina
Arad, Arad 310125 România
+ Hartă Google
Telefon
0744 815566
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *