

Dezvoltarea universala a Apei Pi a inceput in Japonia la Universitatea de la Nagoya, in cadrul cercetarii apei, celulele din vegetale si fiziologia lor, in raport cu apa.
Dupa ce cercetarile internationale au scos la lumina contextul de operare si s-a clarificat importanta apei asupra sanatatii si energiei celulare corporale ale omului, s-au definit si formulat tot mai clar caracteristicile apei sanatoase.
Din cauza dezechilibrelor tot mai crescute in apa din celulele vii a corpului nostru, Prof. Shoin Yamashita a demarat cercetarile Apei Pi, cu scopul de a realiza din apa normala de retea, o apa in armonie cu celulele vii, cu proprietatile apei vii, pe care in mod normal doar natura poate sa o realizeze.
Prin tehnica originala japoneza, compania noastra reuseste sa va ofere o apa purificata, cu o structura moleculara ordonata, alcalina, fara suspensii organice si anorganice, fara clor, pesticide, fenoli, metale grele, paraziti, bacterii sau virusi, o apa bioenergizata, benefica organismului uman, prin usurinta acestuia de a o asimila.
Apa Pi este recunoscuta ca fiind cea mai pura apa de pe Pamant, care revigoreaza, regenereaza si nu se altereaza!
Vezi si efectele Apei Pi asupra organismului viu biolog Dr László Fülöp
Observatia naturii in ansamblul sau si scufundarea in adancimea ei a fost intotdeauna o caracteristica a culturii japoneze; aceast fapt a avut un rol important, inclusiv in dezvoltarea acestei tehnologii a Apei Pi. Dupa ani lungi de experimente, monitorizare si dezvoltare s-a ajuns la un proces care functionează numai cu materiale naturale, atent selectate. Conform procedeelor originale neatinse din natura, azi tehnologia Pi reuseste sa curete si sa energizeze apa. Cu cat consumam mai multa apa asemanatoare fluidului din corpul nostru, vom pierde mai putina energie in timpul metabolismului si se va armoniza mai usor in procesul in sine.
IMBUNATATESTE IMUNITATEA
AJUTA LA REGENERAREA TESUTURILOR SI CELULELOR AFECTATE
ENERGIZEAZA SI CONTRIBUIE LA ARMONIZAREA ELEMENTELOR VITALE
OPRESTE RASPANDIREA VIRUSILOR IN ORGANISM
ALCALINIZEAZA ORGANISMUL
DETOXIFICA ORGANISMUL
REDUCE SENSIBILITATEA LA
STRES
CRESTE REZISTENTA LA EFORT
FIZIC
CRESTE REZISTENTA LA EFORT
FIZIC
NU DAUNEAZA MEDIULUI
Istoria Apei Pi incepe cu profesorul cercetator japonez Shoji Yamadhita. Acesta a descoperit ca apa din celulele vegetale este foarte asemanatoare cu apa din celulele corpului uman. Insa celulele din apa potabila pe care o consumam sunt foarte diferite. Atunci au inceput cercetarile pentru realizarea unei formule care sa transforme celulele apei potabile intr-o forma cat mai apropiata de cea a apei vii, care se regaseste in mod natural in organism. Au descoperit ca apa din celulele vii are o energie care ulterior a fost numita Pi. Energie aceasta exista din cele mai vechi timpuri, fiind elementul primordial din Univers sau Prima Materia.
Apa Pi este capabila de a scoate din organism performanta maxima a capabilitatii sale!