Energia Viului

Energetica viului ofera o imagine completa a mecanismului de functionare a fiintei vii. Avem un corp fizic care reprezinta o haina in interiorul careia si peste care, suprapuse, isi desfasoara o activitate 6 corpuri energetice astfel ca asemenea fiinta sa poata vietui, de sine statator, pe planeta Pamant, in deplina stare de sanatate. Practicarea masajului reflexogen, presopunctura, masajul bioenergetic antistres, cromoterapia, cristaloterapia, echilibrarea energetica, shiatsu, sujok, do-in, diagnosticarea energetica a aurei, etc., constituie servicii aduse in favoarea sanatatii si, deci, se intemeiaza pe stiintele vietii.

Energia Vitala

In toate fiintele vii circula, permanent, fluxurile energetice vitale, denumite generic “Chi”, sau “Qi”, sau Prana. Campurile purtatoare de energii vitale se organizeaza dupa liniile de camp, intro retea complexa de trasee care parcurg corpul sub forma unor “cai de lumina”, numite nadi (canale), sau meridiane energetice. Curgerea corecta si concentrata a fluxurilor purtatoare de energii vitale QI asigura sanatatea, multumirea si functionarea armonica a fiintei umane. Efectul de bioluminiscenta aociat proceselor vitale a fost pus in evidenta de Fritz- Albert- Popp, de la Institutul de Biofotonica din Neuss, Germania.

Meridianele Energetice

Energiile vitale circula ca si constituente ale ansamblului Qi, circula ca si orice energie, cu ajutorul mijloacelor de transport oferite de liniile de camp ale campului morfo-genetic grosier.

CITESTE MAI MULT

Centri energetici si functiile lor

Centrii energetic reprezinta porti de comunicare subtile intre diferitele planuri ale existentei. Meridianele energetice, fiind linii de camp in campul morfogenetic al finite umane, se gasesc localizate la nivelul corpului eteric.

CITESTE MAI MULT

Date de contact

Ghiteanu Corina
0748 196 504 – 0734 973 071