Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Yoga Dance cu Lonetta

octombrie 12 @ 7:15 pm - 9:00 pm

Lei40
Yoga Dance cu Lonetta

Yoga Dance cu Lonetta

Nu uităm, în fiecare MARȚI Yoga Dance – la Salina Centrului de Sănătate Gabotti Prima Materia de pe strada Unirii, nr. 19, cu intrare din bd. Dragalina- cu minunata noastră Lonetta Maier.Yoga Dance este meditație prin mișcare. Dansăm o serie de asane într-un ritm acordat prezentului. Descoperind propria muzică ne dansăm Viața. Această practică dedicată energiei feminine, centrată în pântec, ancorată în adâncul ființei, are scopul trezirii inimii și exaltarii naturii umane. Atunci când mintea este relaxată și ne lăsăm conduse de respirație și prezență vom descoperi că fiecare gest, orice mișcare devine dans. Dansul este Viață. Viață trăită în armonia ritmului personal cu cel cosmic.

”Am început să practic Bikram Yoga, în anul 2005 în Las Vegas. În anul 2012 mi-am luat atestatul de instructor Vinyasa Flow Yoga, în cadrul școlii Yoga to the People din New York. La începutul anului 2013, sub îndrumarea lui Maitreya și a lui Anandhabairava am început să studiez Raja Yoga, Calea Regală cu opt trepte, utilizând o formă clasică de Hatha Yoga pentru cea de-a treia treaptă, asana (posturi), pranayama și meditație. Astăzi, cu binecuvântarea maeștrilor mei și cu inima plină de bucurie continui să aprofundez și să împărtășesc această practică.
Tot în 2013 Zola Dubnikova mi-a dezvăluit Dansul ca artă sacră, rugăciune. Zola continuă să mă inspire și să mă îndrume în acest tărâm al devoțiunii prin dans alături de Yumma Mudra, Lalita Devi și toți cei cu care dansez împreună în acest spațiu al Ființei.”

Lonetta Maier

Salinoterapia acționează atât prin inhalarea particulelor de sare din aer, având rol bactericid, dezinfectant,cât și prin radiația energetică a cristalelor de sare.Salinoterapia, în afară de beneficiile pe care știm deja că le aduce, ajută și la deschiderea nadi-lor (canale de energie).

Vă rugăm să vă aduceți un prosop mare pe care să practicați.Întrucât spațiul este limitat, rezervați-vă din timp locul la numărul de telefon: 0749544025.Donație recomandată: 40 ron/ persoană.

Vă așteptăm cu drag în fiecare MARȚI, la Yoga Dance cu Lonetta de la ora 19:15, la Salina Centrului de Sănătate Gabotti Prima Materia de pe strada Unirii, nr. 19, cu intrare din bd. Dragalina.

Pentru mai multe evenimente organizate de Prima Materia, vezi aceasta categorie.

Detalii

Dată:
octombrie 12
Oră:
7:15 pm - 9:00 pm
Cost:
Lei40
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , ,

Organizator

Salina Prima Materia
Telefon:
0744 815566
Email:
mihaly.gabriel@gmail.com
Site web:
http://primamateria.ro/

Loc de desfășurare

Salina Prima Materia
Str. Dragalina
Arad, Arad 310125 România
+ Hartă Google
Telefon:
0744 815566
Site web:
http://primamateria.ro/